Καλώς Ορίσατε

Καλώς Ορίσατε

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα της

"ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ"

τον ψηφιακό τόπο

που προβάλλει και αναδεικνύει την πνευματική Κορινθία.


Το έμβλημα της Ε.Κ.Σ.

Ασημένιος στατήρ της Κορίνθου (345-307 π.Χ.). Η Αθηνά, θεά της σοφίας, με κορινθιακή περικεφαλαία.  Στην άλλη πλευρά ο Πήγασος, παγκόσμιο σύμβολο της ποίησης.


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προς όλα τα μέλη της «Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων»:

Κυρίες, κύριοι, φίλες και φίλοι,

Η «Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων», το πολιτιστικό σωματείο που εκπροσωπεί πλειάδα συγγραφέων που κατοικούν στην Κορινθία ή έχουν κορινθιακή καταγωγή και έχουν γράψει τουλάχιστον ένα βιβλίο (ποίηση, πεζογράφημα, θέατρο, μελέτη, δοκίμιο, επιστημονική εργασία, έρευνα κλπ.), βρίσκεται στην ευτυχή θέση, να ανακοινώσει στα μέλη της και στους φίλους και υποστηρικτές κάθε πολιτιστικής δραστηριότητας στο νομό μας ότι επιτέλους, επτά χρόνια μετά την ίδρυσή της, απόκτησε ιδιόκτητη στέγη, στην οδό Κολοκοτρώνη 2, στην Κόρινθο.

Η στέγη αυτή δε θα μπορούσε να αποκτηθεί, εάν δε συνέτρεχαν αρωγοί και συμμέτοχοι στο ωραίο μας όραμα: ο Δήμος Κορινθίων (Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός), η Κορινθιακή Αλευροβιομηχανία Αφοι ΜΑΡΡΑ, τα Διυλιστήρια Κορίνθου ΜΟΤΟR OIL, η οικογένεια του κ. Παναγιώτη Βενετσάνου και της θεατρικής συγγραφέως-ποιήτριας κας Μίνας Πέτρου-Βενετσάνου, οι αδελφές Ελένη και Αναστασία Καρβέλη, η κα Όλγα Δρίτσα-Δόσχορη, ο δικηγόρος κ. Αναστάσιος Αθ. Σκλήρης, η Ιερά Μητρόπολη Κορίνθου (σεβ. Μητροπολίτης κ.κ. Διονύσιος Δ΄), ο πανεπιστημιακός καθηγητής κ. Αριστείδης Δουλαβέρας, ο οικονομολόγος κ. Παναγιώτης Μαυραγάνης, ο τ. Γενικός Επιθεωρητής Εκπαίδευσης κ. Σπύρος Μιχόπουλος και τριάντα πέντε μέλη της Εταιρείας Κορινθίων Συγγραφέων, τους οποίους δημοσίως ευχαριστούμε και των οποίων τα ονόματα αναγράφονται τιμητικά σε εμφανές σημείο της αίθουσας. 

Ο λογαριασμός μας:

Είναι πολύτιμη και θα πιάσει τόπο κάθε μικρή ή μεγάλη οικονομική σας υποστήριξη στο έργο της Ε.Κ.Σ.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων, 

IBAN  GR86 0172 5260 0055 2607 0601 176

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Όποιοι συγγραφείς επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη της Εταιρείας, μπορούν να προμηθευτούν το σχετικό έντυπο αίτησης από τα μέλη του Δ.Σ. ή να το τυπώσουν από την ιστοσελίδα αυτή. Υπεύθυνος για τις εγγραφές έχει οριστεί ο Αντιπρόεδρος κ. Σωτήρης Κοκκωνάκης

Τηλ. 6944641400 

Ηλ. ταχυδρ: sotkokonakis@gmail.com

 

Το ξεκίνημα για την ανάδειξη της πνευματικής Κορινθίας έχει ήδη γίνει. Είναι στο χέρι όλων μας να το υποστηρίξουμε, ώστε να επιτύχει...

                                                 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ :

Παρατήρηση-Δέσμευση: Σε όλες μας τις εκδηλώσεις η ώρα έναρξης 7.00 μ.μ. θα τηρηθεί με απόλυτη συνέπεια, ενώ η συνολική διάρκεια των ομιλιών-παρουσιάσεων-συζητήσεων δε θα ξεπερνά τη μία ώρα.

Έχοντας κατά νου αυτή μας τη δέσμευση, παρακαλείστε οι μεν επισκέπτες να προσέρχεστε εγκαίρως, οι δε ομιλητές να προσαρμόζουν ανάλογα τους χρόνους των εισηγήσεών τους.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η «Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων» σας προσκαλεί στην Eκδήλωση 


 

 
Εταιρεία Κορινθίων Συγγραφέων